Karin & Anna

Jag har en stor familj. Många syskon hit och dit, plastic familjer hittan och dittan, nya ansikten har kommit, gamla ansikten har gått. Familjen växer med djur, nya platser och nya upplevelser. Och det kanske man kan tycka är jobbigt, speciellt kring jul när det är en herrans masa julklappar som ska köpas 🙂 Men så är det ju bara pengar. Men kärleken däremot, den kan inte ens i närheten mätas med den kostnaden. Jag skiter faktiskt i den kostnaden, i det stora hela är det en bagatell. För jag, Evelina Maria Gunnarsson, jag har den otroliga förmånen att ha kanske de finaste människorna i hela världen runt omkring mig. Inte geografiskt, men runt mitt hjärta och i det.

Jag tänkte berätta lite om mina syskon. Här har ni två av dem. Mina fantastiska fantastiskt fina tvillingsystrar. Karin och Anna. Mer coola, ödmjuka, fina, vackra, kärleksfulla och beundransvärda 18-åriga tjejer får man leta efter. De bor i Göteborg med sin mamma och platsicpappa och trots att det kan ha gått månader efter månader utan att vi setts eller kanske ens hört varandras röster så är dessa tjejer, mina fina systrar, något av det absolut mest coola och fina som finns i mig, varje dag, jämt. Jag skulle gå genom eld och vatten utan att tveka och bara av att tänka på dem får mig att rysa av kärlek. Rysa av kärlek liskom, hur ofta får man nöjet att göra det? Och när jag kollar på de här bilderna då känner jag mig stolt, det är deras mammas förtjänst att de är som de är, men om jag ens lite har möjlighet att ta åt mig liiite av äran, åtminstone för att få vara deras storasyster, så är jag världens stoltaste 23 1/2 åring på hela jorden. Jag älskar dem så mycket att jag kan börja gråta, bara av tanken. Jävligt lyxigt.

Annonser

3 thoughts on “Karin & Anna

  1. Hoppas att dom läser detta, så fint!!! Va glad ja blir av o höra att du känner så o inte bara känner utan berättar så de får veta, så fin storasyster, va! ❤ =)

  2. åh, min älskade storasyrra. Du är bäst. Saknar dig så himla mycket!! Vi syns snart. Älskar dig. Massor av pussar och kramar! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s