Hemma och nyshoppad!

Honey I´m hooooome!!!!!! Stockholm I´m Back! Helt jäkla sjukt underbart att vara hemma. Att varva ner några dagar var mer än välbehövligt, men känslan av att komma hem och få tillbaka pulsen är minst lika skön. Det är så mycket roligt som händer nu och samtidigt som våren sakta men säkert kommer så känns livet faktiskt väldigt bra!

Vaknade av solen i morse, tog en kaffe ute i Tessinparken med Tyra och sen gled jag in på h&m i fältan och fyndade lite bland vårens färger. Har så länge vart sugen på en vit kavaj och jag tror faktiskt jag hittade den perfekta. Bustiern och kjolen kändes så himla rätt och så passade jag på att vara ute i god tid med virkat. Virkat kan ju vara vårens hetaste, så hittar du något passa på! Visar den blusen senare. Angående bustriern och kjolen (som ni ser nedan) så kan jag dock inte bestämma mig för om jag gillar dem med i kavaj eller skinnjacka mest.. Får nog bli en variation på den!

Nu sitter jag på kontoret med John & Hannah och ska dunderfokusera, imorgon lanseras ny sajt och min blogg ska flyttas, spännande va 😉 Jag följer med Tyra till Uppsala och på onsdag ska vi med jobbet till hemlig ort, ett annat land är allt vi vet!

Hemma och jäklar nu kör vi! Tusen pusar, Eve

Annonser

One thought on “Hemma och nyshoppad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s