VACA BABY!

Fredag den 12:e juli idag och jag har min första dag av riktigt semester på lääääänge 💗 Otroligt skönt, overkligt och lite läskigt i ett. Konstig jag är alltså, känslosam och så, jag tycker ju verkligen om mitt jobb och att vara borta ”så länge” hela 2 & 1/2 vecka (hihi) känns nästan lite jobbigt. MEN jag har fullt schema med massa roligt och mysigt så det ska nog gå bra även för mig.

Först ut är Kristianstad och bortamatch för Örebro Black Knights där min lillebror Max spelar. Ca 5 timmar bilresa dit så jag och Mia åker redan idag och bor på hotell till imorgon då matchen är. Weeiii ska bli SÅ kul! Familj, amerikansk fotboll, miniweekend och en ny stad. Livet! Så fort jag kommer hem i morgon åker jag vidare, vart får ni se då 💗 So long babes, nu är det SEMESTER!!

20130712-114733.jpg

Annonser

One thought on “VACA BABY!

  1. Hej fina Evelina 🙂 Jag måste börja med att berätta att jag älskar din personliga blogg och har följt dig i några år nu 😀 Nu tänkte jag fråga dig lite om Stockholm. Jag har precis flyttat till Hammarbyhöjden 🙂 och jag har för mig att du har lite rötter här. Jag behöver verkligen alla tips på badplatser i närheten (det är ju sommaaaaaar) och bra restauranger och allt annat som kan vara bra att veta 😀 tack på förhand! Hoppas du svarar! Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s