STATUS.

Hej.
Jag vet knappt hur jag ska beskriva hur min egen status är. Det är vår, solen kikar fram mer och mer, sommarplaner prellas, midsommar närmar sig med stormsteg, min lillebrors student, min guddotters 1-årsdag, röda dagar, semester, livet. Livet är så påtagligt hela tiden. Allt liv utom mitt eget. Det liksom bara är. Och ibland är det sämre, ibland är det helt okej. Men riktigt bra? Nej det var det länge sen det var. Jag har verkligen ingeting runt mig som skulle bidra till min så kallade olycka. Jag är inte olycklig, nej. Jag mår bara inte bra. Så status är dåligt antar jag. Som vanligt dåligt. Avtrubbat, dåligt, ojämt, oskönt, oförutsägbart.

Men jag får hjälp. På många håll, och jag har fantastiska förutsättningar att må bättre. Jag har en läkare som lyssnar och hjälper, en kurator som ser mig och ser möjligheter att komma vidare, en sambo som orkar, vänner som lyssnar, en familj som stöttar och en arbetsplats där mitt välmående är prio ett. Sån nedrans lyx. Är helt övertygad om att många där ute inte ens har hälften av allt jag har. Så jag antar det kommer bli bra, till slut så måste det ju bli bra.

Jag har gått ner ännu mer i tid på jobbet. Just nu jobbar jag 50% och det känns bra. Jag har fått hjälp med några olika mediciner som ska balansera ut livet lite, och så fort det stabiliserar sig så kommer vi försöka hitta en terapimetod som passar mig och mina ”problem”. Infasningsperioden med medicinen är rätt jobbig däremot, superjobbig är nog ett mer passande ord, men det får det väl vara värt.

Det finns liksom en plan. Och jag har fin-fina förutsättningar. Så någon form av hopp finns det. Tills allt är som vanligt igen så fortsätter jag leva på så gott det går. Givetvis med en del begränsningar men jag försöker.

Livet är ju bara så fuckat ibland alltså. Usch.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s